Feesten & partijen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest, partij of bijeenkomst? Café De Koning, gevestigd op het gezellige Moleneindplein in Vught, is de ideale plek om uw speciale gelegenheid te vieren. Of u nu een intiem samenzijn of een groot feest plant, wij bieden een warme en gastvrije omgeving voor groepen vanaf 15 personen.

Bij Café De Koning geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of vrijgezellenavond, wij zorgen voor de juiste sfeer en faciliteiten, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de avond.

Onze uitgebreide drankselectie omvat een breed scala aan opties, van verfrissende bieren en wijnen tot heerlijke mixdranken en verfrissende frisdranken. Of u nu wilt proosten met een koud biertje of wilt genieten van een goed glas wijn, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten tevreden te stellen.

En wat is een feestje zonder heerlijke borrelhapjes? Bij Café De Koning weten we dat goed eten de kers op de taart is.  Van hartige snacks tot verrukkelijke fingerfood-opties, wij zorgen ervoor dat uw gasten worden verwend met een scala aan heerlijke lekkernijen.

Onze locatie biedt een gezellige en informele ambiance waar u en uw gasten zich meteen thuis zullen voelen. Met een ontspannen sfeer en vriendelijk personeel, streven we ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken.

Café De Koning is de plek waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Neem contact met ons op om uw feest, partij of bijeenkomst te bespreken en laat ons u helpen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op het Moleneindplein in Vught!